Vad får dig att känna Ååå?

Välkommen till Åland och hitta just ditt Ååå.

Vad blir ditt Ååå? #mittÅåå

Varaa oma ååå-hetkesi

Upplev Åland på cykel

Vietä Ahvenanmaalla neljä ihanaa päivää ja nauti saaristoluonnosta pyöräillen. Vieraile Kastelholman linnassa, Smakbyn-makukylässä, Pub Stallhagenissa ja yövy muun muassa Pensionat Stalldalenissa.

Lue lisää ja varaa

Mariehamn - en sjöfartsstad

Tutustu merenkulkukaupunki Maarianhaminaan, jota meri ympäröi sekä idästä että lännestä. Kaupungilla on ylpeä merenkulun historia. Astu purjealus Pommerniin.

Lue lisää ja varaa

Bo på en egen ö

Noin 80 % Ahvenanmaan mökeistä sijaitsee veden äärellä, ja käytettävissä on tällöin oma vene ja sauna. Voit astua ovesta ulos suoraan metsään, niitylle tai punertavalle graniittikalliolle.

Varaa mökki

Hur vill du bo?

Yövy kaupungissa, maaseudulla tai eri saarilla. Haluatko majoittua hotellissa, viihtyisässä aamiaismajoituksessa, kodinomaisessa huoneistossa vai luonnonläheisesti leirintäalueella?

Varaa majoitus

Smaka på Åland

Ahvenanmaan padoissa poreilee uusia ideoita ja gastronomian pienyrittäjät suuntaavat tulevaisuuteen yhdistäen rohkeasti perinteistä käsityöläisyyttä ja kulinaarisia taitoja.

Maistele saariston aitoja makuja

Öluffa

Bongaa ja koe yksi tai useampi Ahvenanmaan 6 700 nimetystä saaresta. Hyppää kajakkiin, polku- tai moottoripyörän selkään, autoon tai patikoi. Saarihyppele saarelta toiselle ja löydä omat mansikkapaikkasi.

Koe Ahvenanmaa saaristohypellen

Lasten Ahvenanmaa

Lasten Ahvenanmaa on tehty hauskoista ja opettavaisista elämyksistä kuten satumaisista luontopoluista, kalaretkistä, aarrejahdeista, uimarannoista ja -halleista, kiehtovista museovierailuista, kohtaamisista eläinystävien kanssa ja monista muista ikimuistoisen hauskoista hetkistä.

Löydä koko perheen suosikit

Lähde Pommernilla maailman merille

Pommern tarjoaa vierailijoille tavanomaisen museonäyttelyn lisäksi myös ainutlaatuisen mieleenpainuvan elämyksen.

Lue uudesta vierailuelämyksestä