Säännöt

* Jos haluat osallistua arvontaan, sinun täytyy olla vähintään 18 vuotta.
* Kilpailu alkaa 25.5.2020 ja jatkuu 14.6.2020 klo 23.59 (Suomen aikaa) asti.
* Kampanjan järjestää Visit Åland r.f. Visit Ålandilla on oikeus keskeyttää ja lopettaa kampanja missä vaiheessa tahansa, mikäli järjestäjä katsoo sen olevan tarpeen (force majeure) tai ilmenee poikkeuksellisia ongelmia, jotka estävät kampanjan jatkamisen.
* Osallistuminen kilpailuun on mahdollista ainoastaan Visit Ålandin kampanjasivun kautta.
* Kilpailuun voi osallistua vain kerran.
* Visit Åland valitsee voittajan arpomalla.
* Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse noin kahden viikon sisällä kilpailun päättymisen jälkeen.
* Palkintoon sisältyvät 4 hengelle: laivamatka meno-paluu Ahvenanmaalle, 2 yötä mökkimajoituksessa ja kokkaushetki Micke Björklundin kanssa hänen Smakbyn-ravintolassaan. Vaihtoehtoisesti etänä.
* Palkinto on voimassa yhden (1) vuoden siitä hetkestä, kun voittajaan on otettu yhteyttä.
* Voittoa ei voi vaihtaa rahaan, eikä myös siirtää jo varattuun matkaan.
* Osallistujat hyväksyvät, että heitä voidaan velvoittaa osallistumaan julkisuuteen ilman lisämaksua, mutta nimenomaisella suostumuksella ja kohtuullisessa määrin.
* Kampanja on avoin kaikille paitsi Visit Ålandin työntekijöille, heidän perheille, yhteistyökumppaneille ja muille kilpailun järjestämiseen osallistuneille.
* Osallistumalla arvontaan osallistujan katsotaan hyväksyvän kilpailusäännöt ja sitoutuvan noudattamaan järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä.