Kiitos osallistumisestasi! Kilpailu päättyy 12.7.2020 klo 23.59 Suomen aikaa ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse kahden viikon sisällä kilpailun päättymisestä.

Tervetuloa Ahvenanmaalle!

Matka saarille

Hyppää Viking Linen, Tallink Siljan tai Finnlinesin matkustajalaivaan Turussa, Helsingissä tai Naantalissa.
Ålandstrafikenin saaristolautat liikennöivät Kustavista ja Korppoosta.
Finnair lentää Ahvenanmaalle kahdesti päivässä 1.7.2020 alkaen, Air Leap kerran päivässä Turusta.

Suunnittele reittisi

Saarelta toiselle

Saarihyppele Ahvenanmaan rengastiellä vaikkapa polku- tai moottoripyörällä, autolla tai patikoiden. Koe saaristoreitti ja punaiset tiet, jotka kulkevat saarten, siltojen ja pengerteiden yli, saaristo- ja pyörälautat kuljettavat saarelta toiselle. Pysähdy nähtävyyksien äärelle ja poikkea kesäkahviloihin.

Koe Ahvenanmaan rengastie

Reippaile saaristoluonnossa

Vaeltaminen Ahvenanmaalla on monipuolista ja ympäristö vaihtuu nopeasti autiosta metsästä muinaisjäännöksiin tai merinäköalaan. Valitse sopiva reitti kuntosi ja toiveidesi mukaan – ja tutustu Ahvenanmaan luontoon.

Luontopolkuja ja vaellusreittejä

Frisbeegolfia

Ahvenanmaalle rakennetaan frisbeegolfrata jokaiseen 16 kuntaan. Ahvenanmaan ratatiheys on pian Suomen, tai jopa, maailman suurin.

Aktiiviloma Ahvenanmaalla

Saariston makuja

Ruoka on meille ahvenanmaalaisille sydämenasia. Elämme sesonkien mukaan luontoa kunnioittaen ja valmistamme lähes kaiken käsityönä.

Ahvenanmaalaisia makuja

10 kestävää aktiviteettia

Koe Ahvenanmaa kestävällä tavalla. Tarjolla on runsaasti aktiviteetteja, jotka ovat ilmastoystävällisiä ja lisäksi monet ovat ilmaisia.

10 kestävää vinkkiä

Veneily saaristossa

Tutustu omalla veneellä Ahvenanmaan saaristoon. Lukemattomat kauniit lahdelmat ja tuhannet saaret odottavat kävijää. Tungoksesta ei ole pelkoa, ja usein veneilijä saakin koko ulapan vain itselleen.

Veneilemään

Lapset viihtyvät täällä!

Ahvenanmaalla on paljon mielenkiintoisia paikkoja ja runsaasti tekemistä kaikenikäisille. Olemme koonneet lasten 10 suosikkia Ahvenanmaalla. Lapset viihtyvät saarillamme!

Lasten suosikit

Upeat golfkentät

Ahvenanmaa on tunnettu ja hyvin suosittu golfkohde Itämeren sydämessä. Kastelholmassa sijaitsevasta Slottsbanan-kentästä kaavaillaan yhtä Euroopan huippukenttää.

Koe Ahvenanmaan golfkentät

10 suosikkikohdetta

Ahvenanmaalla on paljon mielenkiintoisia paikkoja ja nähtävyyksiä. Olemme koonneet luettelon kymmenestä must-kohteesta, joihin Ahvenanmaalla ensimmäistä kertaa vierailevan kannattaa ehdottomasti tutustua.

Tutustu Ahvenanmaahan

Varaa 2021 jo nyt

Vuodesta 2021-2022 tullee tapahtumarikas vuosi Ahvenanmaalla. Kesällä järjestetään Tall Ships Races 2021 -tapahtuma ja itsehallinnon 100 vuotta juhlavuosi alkaa 9.6.2021

Yövy lähellä merta

Valittavana on runsaasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja eri puolilla Ahvenanmaata – kaupungissa, maaseudulla ja saaristossa. Tarjolla on kaikkea aina loistohotellista yksinkertaiseen yöpymismökkiin. Asut aina lähellä merta ja luontoa.

Majoitusvaihtoehtoja