Åland – ett golfparadis nära dig

Starta golfsäsongen på Åland redan i början av maj. Det finns fina banor som lockar till nya utmaningar och bekväma boenden att välja emellan. Efter en dag på banan väntar god middag på någon av Ålands utsökta restauranger. Välkommen att boka din golfresa nu!

Åland erbjuder golfentusiasten tre banor i en unik skärgårdsmiljö – som utomlands fast hemma! Golfsäsongen är lång tack vare det värmande havet och de gynnsamma vintrarna betyder att det ofta finns fina golfbanor redan från start. På Åland kan du spela golf från första maj ända fram till slutet av oktober.

Att ta sig mellan de åländska golfbanorna går snabbt. Avstånden på Åland är korta och därför går det utmärkt att spela på Eckerö Golf den ena dagen och på Ålands Golfklubb i Sund den andra. Vill du kan du till och med ta den ena banan på förmiddagen och den andra på eftermiddagen!

BOKA REDAN NU

Golfpaket med boende och greenfee

Här ingår resa, boende och greenfee. Välj mellan att bo på hotell i Mariehamn eller i stuga nära golfbanan. Med Ålands korta avstånden hinner du testa båda anläggningarna över en helg.

Boka nu

Golf-Åland All in One

Paketet omfattar båtresa Åbo-Mariehamn-Åbo, två hotellövernattningar i Mariehamn samt tre golfrundor med färdigt bokade starttider och betald greenfee på Kungsbanan och på nya Slottsbanan hos Ålands Golfklubb och på Eckerö Golf.

Boka nu

Golfpaket med två nätters övernattning på Ålandhotels

Spela på både Ålands Golfklubb och på Eckerö Golf och övernatta på Ålandhotels. Här kan du välja mellan hotell Adlon, Savoy och Pommern.

Boka nu

Skräddarsytt golfpaket på Åland

Åk på birdiejakt till Åland och njut av de vackra vyerna över bl.a. kung Gustav Vasas jaktmarker, Kastelholms slott och Eckerö golfs park- och skogslandskap. Ålandsresor hjälper dig boka ditt eget skräddarsydda golfpaket.

Boka nu

10 PLATSER DU INTE FÅR MISSA

Läs mer

13 ÅLÄNDSKA NYHETER

Läs mer

MAT ÅLAND

Läs mer

VÄLKOMMEN ATT FIRA MED OSS

ÅLAND 100 ÅR

Egensinnet har varit vår livsluft i långt mer än hundra år, vi har bara aldrig firat det ordentligt förut. Det ska vi göra nu, under ett helt år från och med den 9 juni 2021.

Läs mer

THE TALL SHIPS RACES

Boka in 22-25 juli för ett äventyr i sjöfartens tecken på Åland! Då kommer fartyg, som deltar i den internationella havskappseglingen The Tall Ships Races, till Mariehamn. Fartygen kan besökas och det ordnas program av olika slag runt om i staden.

Läs mer

Vill du få nyhetsbrev från Visit Åland?

  • Vi värnar din personliga integritet och behandlar kontaktuppgifter i enlighet med Visit Ålands integritetspolicy.