Golfa på Åland i höst – som utomlands fast hemma

Ser du fram emot en golfresa i höst med nya spelupplevelser i vacker miljö? När en utlandsresa inte är en självklarhet kan en härlig golfweekend på Åland vara precis vad du behöver. På Åland finns fina banor som lockar till nya utmaningar och bekväma boenden att välja mellan. Efter en dag på banan väntar en god middag på någon av Ålands utsökta restauranger. 

Åland erbjuder golfentusiasten tre 18-hålsbanor i en unik skärgårdsmiljö. Speciellt intressant är den nyrenoverade Slottsbanan på Ålands Golfklubb med närheten till vattnet och den unika miljön nära Kastelholms medeltida slott. 

Slottsbanan har redan fått ett rykte som en av Europas kommande toppbanor. Den parkliknande banan bjuder på havsutsikt från alla 18 hål och vattnet spelar en viktig roll på banan. Det finns många möjligheter att spela strategiskt. 

Eckerö Golf med sin natursköna 18-hålsbana på västra Åland erbjuder spännande golfupplevelser för såväl nybörjare som erfarna spelare i en lättillgänglig miljö. Snabba och jämna greener samt tuffa avrinningsområden utmanar golfare på alla nivåer.

Det är enkelt att ta sig till Åland. Eftersom avstånden på Åland är korta går det utmärkt att spela på båda av de två golfanläggningarna t ex under en helg. Spela på Eckerö Golf den ena dagen och på Ålands Golfklubb den andra – det går till och med att kombinera spel på dem båda under en och samma dag!

Badbild

BOKA REDAN NU

Golfpaket med boende och greenfee

Här ingår resa, boende och greenfee. Välj mellan att bo på hotell i Mariehamn eller i stuga nära golfbanan. Med Ålands korta avstånden hinner du testa båda anläggningarna över en helg.

Boka nu

Golf-Åland All in One

Paketet omfattar båtresa Åbo-Mariehamn-Åbo, två hotellövernattningar i Mariehamn samt tre golfrundor med färdigt bokade starttider och betald greenfee på Kungsbanan och på nya Slottsbanan hos Ålands Golfklubb och på Eckerö Golf.

Boka nu

Golfpaket med två nätters övernattning på Ålandhotels

Spela på både Ålands Golfklubb och på Eckerö Golf och övernatta på Ålandhotels. Här kan du välja mellan hotell Adlon, Savoy och Pommern.

Boka nu

Skräddarsytt golfpaket på Åland

Åk på birdiejakt till Åland och njut av de vackra vyerna över bl.a. kung Gustav Vasas jaktmarker, Kastelholms slott och Eckerö golfs park- och skogslandskap. Ålandsresor hjälper dig boka ditt eget skräddarsydda golfpaket.

Boka nu

Så reser du till Åland

Det finns gott om avgångar och olika resealternativ dagligen från Finland. Själva resan till Åland är en viktig del av hela reseupplevelsen – båtresan till Åland går genom den vackra skärgården och det finns mycket att göra under resan.

Badbild

Prenumerera på Visit Ålands golfnyhetsbrev

  • Vi värnar din personliga integritet och behandlar kontaktuppgifter i enlighet med Visit Ålands integritetspolicy.