Åland – ett golfparadis nära dig

Starta golfsäsongen på Åland redan i början av maj. Det finns fina banor som lockar till nya utmaningar och bekväma boenden att välja emellan. Efter en dag på banan väntar god middag på någon av Ålands utsökta restauranger. Välkommen att boka din golfresa nu!

Åland erbjuder golfentusiasten tre banor i en unik skärgårdsmiljö – som utomlands fast hemma! Golfsäsongen är lång tack vare det värmande havet och de gynnsamma vintrarna betyder att det ofta finns fina golfbanor redan från start. På Åland kan du spela golf från första maj ända fram till slutet av oktober.

Att ta sig mellan de åländska golfbanorna går snabbt. Avstånden på Åland är korta och därför går det utmärkt att spela på Eckerö Golf den ena dagen och på Ålands Golfklubb i Sund den andra. Vill du kan du till och med ta den ena banan på förmiddagen och den andra på eftermiddagen!

BOKA REDAN NU

Golfpaket med boende och greenfee

Här ingår resa, boende och greenfee. Välj mellan att bo på hotell i Mariehamn eller i stuga nära golfbanan. Med Ålands korta avstånden hinner du testa båda anläggningarna över en helg.

Boka nu

Golf-Åland All in One

Paketet omfattar båtresa Åbo-Mariehamn-Åbo, två hotellövernattningar i Mariehamn samt tre golfrundor med färdigt bokade starttider och betald greenfee på Kungsbanan och på nya Slottsbanan hos Ålands Golfklubb och på Eckerö Golf.

Boka nu

Golfpaket med två nätters övernattning på Ålandhotels

Spela på både Ålands Golfklubb och på Eckerö Golf och övernatta på Ålandhotels. Här kan du välja mellan hotell Adlon, Savoy och Pommern.

Boka nu

Skräddarsytt golfpaket på Åland

Åk på birdiejakt till Åland och njut av de vackra vyerna över bl.a. kung Gustav Vasas jaktmarker, Kastelholms slott och Eckerö golfs park- och skogslandskap. Ålandsresor hjälper dig boka ditt eget skräddarsydda golfpaket.

Boka nu

Så reser du till Åland

Det finns gott om avgångar och olika resealternativ dagligen från Finland. Själva resan till Åland är en viktig del av hela reseupplevelsen – båtresan till Åland går genom den vackra skärgården och det finns mycket att göra under resan.

Badbild

Prenumerera på Visit Ålands nyhetsbrev

  • Vi värnar din personliga integritet och behandlar kontaktuppgifter i enlighet med Visit Ålands GDPR policy.