Åland – golfparadiset nära dig

Ser du fram emot en golfresa med nya spelupplevelser? Starta årets golfsäsong på vackra Åland. De havsnära golfanläggningarna välkomnar med banor i toppskick och du bor bekvämt på hotell, B&B eller stuga. Efter en dag på banan väntar god mat, intressant kultur och sevärdheter.

Åland har snabbt blivit en populär golfdestination som erbjuder golfentusiasten tre 18-hålsbanor i en unik skärgårdsmiljö – som utomlands fast hemma! 

Speciellt intressant är Ålands Golfklubbs Slottsbanan, som nyligen utnämnts till Finlands tredje bästa bana av finländska golfare. Banans design samt närhet till vattnet och Kastelholms medeltida slott är något helt unikt. Den kuperade Kungsbanan finns också bland de högst rankade banorna i Finland. Eckerö Golf med sin natursköna 18-hålsbana erbjuder spännande golfupplevelser för såväl nybörjare som erfarna spelare i en lättillgänglig miljö. 

Efter en dag på golfbanan kan du upptäcka det breda restaurangutbudet och njuta av mat och dryck som präglas av skärgården. Ta del av sjöfartsstaden Mariehamns nöjen och kultur eller koppla av med strandbastu i eget sällskap.    

Det är enkelt att ta sig till Åland och avstånden på Åland är korta. Därför går det utmärkt att spela på Eckerö Golf den ena dagen och på Ålands Golfklubb den andra. Vill du kan du till och med spela på den ena banan på förmiddagen och den andra på eftermiddagen!

Välkommen att boka din golfresa nu!

BOKA REDAN NU

Golfpaket med boende och greenfee

Här ingår resa, boende och greenfee. Välj mellan att bo på hotell i Mariehamn eller i stuga nära golfbanan. Med Ålands korta avstånd hinner du testa båda anläggningarna över en helg.

Boka nu

Golf-Åland All in One

Paketet omfattar båtresa Åbo-Mariehamn-Åbo, två hotellövernattningar i Mariehamn samt tre golfrundor med färdigt bokade starttider och betald greenfee på Kungsbanan och på nya Slottsbanan hos Ålands Golfklubb och på Eckerö Golf.

Boka nu

Golfpaket med två nätters övernattning på Ålandhotels

Spela på både Ålands Golfklubb och på Eckerö Golf och övernatta på Ålandhotels. Här kan du välja mellan hotell Adlon, Savoy och Pommern.

Boka nu

Skräddarsytt golfpaket på Åland

Åk på birdiejakt till Åland och njut av de vackra vyerna över bl.a. kung Gustav Vasas jaktmarker, Kastelholms slott och Eckerö golfs park- och skogslandskap. Ålandsresor hjälper dig boka ditt eget skräddarsydda golfpaket.

Boka nu

Golfa på Åland

Läs mer

Mat Åland

Läs mer

Åland fyller 100 år

Läs mer

Så reser du till Åland

Det finns gott om avgångar och olika resealternativ dagligen från Finland. Själva resan till Åland är en viktig del av hela reseupplevelsen – båtresan till Åland går genom den vackra skärgården och det finns mycket att göra under resan.

Badbild

Prenumerera på Visit Ålands golfnyhetsbrev

  • Vi värnar din personliga integritet och behandlar kontaktuppgifter i enlighet med Visit Ålands integritetspolicy.