Åland – ett golfparadis på hemmaplan

Åland erbjuder golfentusiasten tre banor i en unik skärgårdsmiljö – som utomlands fast hemma!
På Åland är säsongen lång. Tack vare havet som värmer Åland under höstarna håller sig greenerna fina längre. Spela golf från första maj ända fram till slutet av oktober.

Att ta sig mellan de åländska golfbanorna går snabbt. Avstånden på Åland är korta och därför går det utmärkt att spela på Eckerö Golf den ena dagen och på Ålands Golfklubb i Sund den andra. Vill du kan du till och med ta den ena banan på förmiddagen och den andra på eftermiddagen!

Nyhet 2020!

Ålands Golfklubbs nyrenoverade Slottsbanan har öppnat och spås bli en av Europas kommande toppbanor. I år fyller Eckerö Golf 25 år och inför jubileet har man färdigställt ett nytt övningsområde för närspelsträning.

 

Tack för ditt bidrag! Tävlingen avslutades 13.9.2020. Vi har dragit en vinnare, Kirsi, som är kontaktad via e-post.

Ett stort grattis till vinnaren och tack till alla som har deltagit!

Golf på slottsbanan och bo i egen stuga

Bo lugnt och avskilt i egen stuga, endast två kilometer från Ålands Golfklubb. Golfrestaurangen erbjuder god mat och möjlighet till flera spännande utflykter finns.

Boka nu

Eckerö Golf med hotell

Eckerö Golf erbjuder en 18-hålsbana med uppfräschade hål, nya bunkrar och vackra dammar. Banan ligger i naturskön skogsmiljö och det är en både intressant och utmanande bana.

Boka nu

Golf-Åland All in One

Ålandspaket omfattande båtresa Åbo-Mariehamn-Åbo, en eller två hotellövernattningar i Mariehamn samt två eller tre golfrundor med färdigt bokade starttider och betald greenfee på Kungsbanan och på nya Slottsbanan hos Ålands Golfklubb i Kastelholm.

Boka nu

Golfpaket på Åland

Åk på birdiejakt till Åland och njut av de vackra vyerna över bl.a. kung Gustav Vasas jaktmarker, Kastelholms slott och Eckerö golfs park- och skogslandskap. Vi hjälper dig boka ditt eget golfpaket.

Boka nu

I samarbete med